اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود ریحان ، یوسف ، گوهران و بومی را از ارقام جوی کشت شده در شهرستان خور و بیابانک دانست و گفت : آب و خاک شوری این شهرستان باعث شده عملکرد محصول جو در مقایسه با گندم بیشتر باشد. صفایی افزود : برداشت جو در شهرستان خوروبیابانک تا نیمه اردیبهشت ادامه دارد. به گفته وی متوسط برداشت جو در این شهرستان سه و نیم تن در هکتار است و پیش بینی می شود بیش از 2 هزار تن محصول برداشت شود. شهرستان خوروبیابانک 2 هزار و 800 هکتار زمین و باغ کشاورزی دارد.
کلمات کلیدی : اغاز برداشت جو اصفهان
اخبار برگزیده