روی خوش کشاورزان اصفهانی به محصولات بیولوژیک

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

 مدیر استان اقای فریدون صفایی  با اشاره به اختصاص هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به کشت گوجه فرنگی گفت:در ۷۰ هکتار از این زمین‌ها گوجه فرنگی به روش بیولوژیک و بدون استفاده از سموم شیمیایی کشت شده است. صفایی افزود: در این روش با رهاسازی عوامل بیولوژیک و همچنین حمایت از عوامل موجود (بومی) موجب کاهش سموم شیمیایی در عرصه تولید محصول می‌شود. وی گفت: استفاده نکردن از آفت کش‌های شیمیایی مضر سبب بهبود کیفیت خاک، محصول و کاهش آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود. افلاکی افزود: رهاسازی زنبور «تریکوگراما» و «براکون» برای مبارزه بیولوژیکی با آفات کرم میوه‌خوار و پروانه هلیوتیس از روش‌های طبیعی مبارزه با آفات درمزارع گوجه‌فرنگی است. در راستای تولید محصول سالم و نیز کاهش مصرف سموم در محصولات کشاورزی با همکاری بخش خصوصی از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون طرح مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌ها با محوریت کنترل بیولوژیک در محصولات گوجه فرنگی اجرا شده است. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.

نظرات
شما نیز نظر خود را در رابطه با این خبر بنویسید