اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان جنوبی

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان جنوبی به نقل از مدیر جهاد کشاورزی سربیشه بیان داشت :گل محمدی از جمله گیاهانی است که در فاصله زمانی کوتاهی پس از برداشت جهت حفظ کیفیت و کمیت فراورده های آن از جمله اسانس،گلاب، غنچه گل خشک و گل برگ خشک می بایست وارد پروسه فراوری گردد.. با توجه به میزان تولید گل محمدی و پیک برداشت آن در مدت زمانی بسیار کوتاه و کمبود واحدهای فراوری بهترین روش جهت حفظ کیفیت این گیاه خشک کردن می باشد.
 

اخبار برگزیده