افزایش کیفیت و عملکرد محصولات با توزیع کودهای ازت، فسفات و پتاس در گیلان


تاریخ ارسال :

۱۶ آذر ۱۴۰۴

افزایش کیفیت و عملکرد محصولات با توزیع کودهای ازت، فسفات و پتاس در گیلان


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،
حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان با اعلام این خبر گفت: «تأمین و توزیع به‌موقع نهاده‌های تولید همواره یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت بوده و در سال جاری نیز با برنامه‌ریزی منسجم تلاش کردیم بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای کود شیمیایی مورد نیاز کارگزاران و کشاورزان شهرستان بندرانزلی را فراهم کنیم.»

همتی با اشاره به عملکرد توزیع در سال جاری افزود: «تا پایان آبان‌ماه مقدار ۵۶۵ تن کود شیمیایی در اختیار کارگزاران شهرستان بندرانزلی قرار گرفته است. همچنین در همین بازه زمانی ۶۸۸ تن کود به صورت مستقیم میان کشاورزان این شهرستان توزیع شده که شامل بیش از ۴۱۰ تن کود ازته، ۸۴ تن کود فسفاته و ۱۹۳ تن کود پتاسه است.» به گفته وی، این ارقام بیانگر تلاش شرکت برای تضمین دسترسی مناسب بهره‌برداران به نهاده‌های مورد نیاز و حمایت از روند تولید محصولات کشاورزی شهرستان است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گیلان در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت و اثرگذاری این کودها بر بهبود وضعیت خاک و افزایش عملکرد محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: «کود ازت یکی از مهم‌ترین عناصر رشد رویشی گیاه است که با افزایش تولید کلروفیل، موجب تقویت سبزینه، تسریع رشد و بالا رفتن کیفیت محصولات می‌شود. استفاده صحیح از کود ازته به‌ویژه در اراضی شالیزاری بندرانزلی، نقش بسزایی در افزایش عملکرد و بهبود قدرت بازسازی گیاه دارد.»

وی در ادامه افزود: «کود فسفات نیز که برای توسعه ریشه، افزایش توان جذب مواد غذایی و بهبود فرآیند گل‌دهی و تشکیل میوه ضروری است، در بسیاری از محصولات باغی و زراعی این شهرستان اثر تعیین‌کننده‌ای دارد. فسفر علاوه بر تقویت رشد اولیه گیاه، مقاومت محصول را در برابر تنش‌های محیطی افزایش داده و به تسریع رسیدگی محصولات کمک می‌کند.»

همتی همچنین با اشاره به اهمیت کود پتاس گفت: «پتاسیم نقش کلیدی در تنظیم آب در گیاه، افزایش مقاومت در برابر آفات و بیماری‌ها، بهبود کیفیت میوه و محصولات برداشت‌شده و نیز افزایش استقامت گیاه در برابر تنش‌های خشکی دارد. در محصولات مهم شهرستان بندرانزلی از جمله صیفی‌جات، چای و برنج، مصرف منظم و اصولی کود پتاس باعث بهبود قابل توجه کیفیت و کمیت محصول نهایی می‌شود.»

وی در پایان تأکید کرد که شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان همچنان با برنامه‌ریزی دقیق، نظارت مستمر و تعامل نزدیک با کارگزاران و بهره‌برداران، تلاش می‌کند روند تأمین و توزیع نهاده‌ها به بهترین شکل ادامه یابد تا کشاورزان عزیز بدون هیچ‌گونه نگرانی به تولید پایدار و اقتصادی محصولات خود بپردازند.به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان با اعلام این خبر گفت: «تأمین و توزیع به‌موقع نهاده‌های تولید همواره یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت بوده و در سال جاری نیز با برنامه‌ریزی منسجم تلاش کردیم بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای کود شیمیایی مورد نیاز کارگزاران و کشاورزان شهرستان بندرانزلی را فراهم کنیم.»

همتی با اشاره به عملکرد توزیع در سال جاری افزود: «تا پایان آبان‌ماه مقدار ۵۶۵ تن کود شیمیایی در اختیار کارگزاران شهرستان بندرانزلی قرار گرفته است. همچنین در همین بازه زمانی ۶۸۸ تن کود به صورت مستقیم میان کشاورزان این شهرستان توزیع شده که شامل بیش از ۴۱۰ تن کود ازته، ۸۴ تن کود فسفاته و ۱۹۳ تن کود پتاسه است.» به گفته وی، این ارقام بیانگر تلاش شرکت برای تضمین دسترسی مناسب بهره‌برداران به نهاده‌های مورد نیاز و حمایت از روند تولید محصولات کشاورزی شهرستان است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گیلان در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت و اثرگذاری این کودها بر بهبود وضعیت خاک و افزایش عملکرد محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: «کود ازت یکی از مهم‌ترین عناصر رشد رویشی گیاه است که با افزایش تولید کلروفیل، موجب تقویت سبزینه، تسریع رشد و بالا رفتن کیفیت محصولات می‌شود. استفاده صحیح از کود ازته به‌ویژه در اراضی شالیزاری بندرانزلی، نقش بسزایی در افزایش عملکرد و بهبود قدرت بازسازی گیاه دارد.»

وی در ادامه افزود: «کود فسفات نیز که برای توسعه ریشه، افزایش توان جذب مواد غذایی و بهبود فرآیند گل‌دهی و تشکیل میوه ضروری است، در بسیاری از محصولات باغی و زراعی این شهرستان اثر تعیین‌کننده‌ای دارد. فسفر علاوه بر تقویت رشد اولیه گیاه، مقاومت محصول را در برابر تنش‌های محیطی افزایش داده و به تسریع رسیدگی محصولات کمک می‌کند.»

همتی همچنین با اشاره به اهمیت کود پتاس گفت: «پتاسیم نقش کلیدی در تنظیم آب در گیاه، افزایش مقاومت در برابر آفات و بیماری‌ها، بهبود کیفیت میوه و محصولات برداشت‌شده و نیز افزایش استقامت گیاه در برابر تنش‌های خشکی دارد. در محصولات مهم شهرستان بندرانزلی از جمله صیفی‌جات، چای و برنج، مصرف منظم و اصولی کود پتاس باعث بهبود قابل توجه کیفیت و کمیت محصول نهایی می‌شود.»

وی در پایان تأکید کرد که شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان همچنان با برنامه‌ریزی دقیق، نظارت مستمر و تعامل نزدیک با کارگزاران و بهره‌برداران، تلاش می‌کند روند تأمین و توزیع نهاده‌ها به بهترین شکل ادامه یابد تا کشاورزان عزیز بدون هیچ‌گونه نگرانی به تولید پایدار و اقتصادی محصولات خود بپردازند.