صدور بیش از ۵۹ هزار حواله کود شیمیایی یارانه‌ای در خراسان جنوبی


تاریخ ارسال :

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

 صدور بیش از ۵۹ هزار حواله کود شیمیایی یارانه‌ای در خراسان جنوبی


به گزارش رابط روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خراسان جنوبی؛

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۵۹ هزار و ۳۶۳ فقره حواله الکترونیکی توزیع کودشیمیایی یارانه‌ای در استان صادر شده است

احمدنژاد افزود: سال گذشته ۱۶ هزار و ۲۲۳ تن انواع کود شیمیایی در خراسان جنوبی توزیع شده که از این مقدار ۱۲ هزار و ۳۰۹ تن کود ازته، ۲ هزار ۶۵۷ تن کود فسفاته، هزار و ۲۵۷ تن کود پتاسه بوده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه‌بندی و مدیریت داده‌های کشاورزی متصل است، افزود: تخصیص کود تنها به کشاورزان بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع پهنه‌بندی انجام و از این طریق امکان رصد و کنترل سریع و به روز نوع کود، مقدار و افراد تحویل گیرنده فراهم می‌شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان جنوبی مسئولیت تامین، تدارک و توزیع نهاده‌های کشاورزی به خصوص انواع کودهای شیمیایی را بر عهده‌ دارد و با تمام توان در حال ارسال و توزیع انواع کودهای شیمیایی به سراسر نقاط استان است تا این نهاده مهم به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی گفت: با توجه به اینکه کودهای شیمیایی موجود در انبار استان قبل از توزیع آزمایش و آنالیز می‌شود کشاورزان می‌توانند با اطمینان کامل از این کودها که با برند شرکت خدمات حمایتی کشاورزی عرضه می‌شود استفاده کنند.

احمد نژاد یادآور شد: کشاورزان می‌توانند کودهای مورد نیازشان را از طریق ۴۵ کارگزار و عامل فروش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی که در نزدیک‌ترین فاصله ممکن آماده خدمات‌رسانی به آنها هستند، دریافت کنند.

وی تصریح کرد: میزان سهمیه کودهای یارانه‌ای، براساس میزان سطح زیر کشت و الگوی کشت هر استان توسط وزارت جهاد کشاورزی تنظیم و مصوب می‌شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه استفاده از کودهای کشاورزی اهمیت بسیاری در ارتقا و بهره‌وری و کیفیت محصولات دارد یادآور شد: این کودها با فراهم کردن عناصر کلیدی برای رشد گیاهان، سلامت خاک را بهبود بخشیده و تعادل مواد مغذی زمین را حفظ می‌کنند و به کارگیری صحیح آن‌ها، علاوه بر افزایش کمیت محصولات، زمینه‌ای مناسب برای تولیدات با کیفیت و پایدار فراهم می آورد و نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی کشور ایفا می کند.