مصرف ۱۲ تن کود کشاورزی یارانه ای برای نخود فرنگی استان گلستان در آبان ماه سال ۱۴۰۴


تاریخ ارسال :

۱ آذر ۱۴۰۴

مصرف ۱۲ تن کود کشاورزی یارانه ای  برای نخود فرنگی استان گلستان در  آبان ماه سال ۱۴۰۴


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛
 
مجید محمدی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت : درآبان ماه سال جاری به میزان۱۲ تن انواع کود اوره برای مصرف مزارع نخود فرنگی این استان توزیع شد.
 
وی تصریح کرد: امسال برنامه الگوی کشت کشت نخود پائیزه 1500 هکتار برای اراضی دیم است که کود توزیع شده در قالب الگوی کشت و از طریق سامانه کنترل و پایش موادکودی و توسط کارگزاران توزیع ‌کود این شرکت در ۷ شهرستان این استان در اختیار کشاورزان قرار گرفت . 
 
محمدی درباره مصرف کود. در مزارع نخود فرنگی گفت:کودهایی که به رشد ریشه و افزایش حاصلخیزی خاک نخود فرنگی کمک می‌کنند، اهمیت دارند. همچنین، استفاده از کودهای فسفات و پتاس به تقویت ساختار خاک و بهبود فرآیند رشد گیاه کمک می‌کند.
 
و ادامه داد:نخود فرنگی به دلیل نیاز به تثبیت نیتروژن، به کودهایی که نیتروژن قابل دسترس داشته باشند، نیاز دارد. مصرف کود نیتروژن، میتواند رشد گیاهانتان را دو برابر کند.