توزیع ۵ هزار و ۶۰۰ تن کود کشاورزی یارانهای برای مزارع کلزا در گلستان
تاریخ ارسال :
۱۳ آذر ۱۴۰۴
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ؛
مجید محمدی در گفتگو با خبرگزاری تحرک نوظهار کرد: «این کودها شامل ۳ هزار و۷۲۲ تن ازت، ۸۵۶ تن فسفات و یکصد هزارو ۱۸ تن پتاس بوده که بهطور ویژه برای مصرف مزارع کلزا در استان توزیع شدهاند. این کودها با استفاده از سامانه کنترل و پایش مواد کودی و بر اساس الگوی کشت به کشاورزان ارائه شدهاند.»
وی ابراز کرد: توزیع کودها بستگی به نوع کشت (آبی یا دیم) و مراحل رشد گیاه دارد. در کشت آبی، مقادیر بیشتری از این عناصر نسبت به کشت دیم توصیه میشود. کودهای نیتروژن، فسفر و پتاسیم از جمله کودهای ضروری برای رشد گیاه کلزا هستند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان از برنامه مصوب الگوی کشت برای سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر داد و افزود: «بر اساس این برنامه، ۶۰ هزار هکتار اراضی برای کشت کلزا در نظر گرفته شده که شامل ۳۰ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم است. برای این اراضی، کودهای نیتروژن، فسفر و پتاس به میزان ۱۰۰ کیلوگرم برای اراضی آبی و ۵۰ کیلوگرم برای اراضی دیم در سامانه واپایش بارگذاری شده است.
https://taharokno.ir/?p=21833