تخصیص بیش از ۱۱۰ هزار تن کود برای محصولات استراتژیک در همدان؛ قطب پایداری غذایی کشور


تاریخ ارسال :

۱۴ بهمن ۱۴۰۴

تخصیص بیش از ۱۱۰ هزار تن کود برای محصولات استراتژیک در همدان؛ قطب پایداری غذایی کشور


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان،

بهروز الیاسی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با تأکید بر جایگاه ملی این استان در تولید گندم، سیب‌زمینی و محصولات باغی اعلام کرد که برای حفظ این جایگاه، بیش از ۱۱۰ هزار تن انواع کود از ابتدای سال تا ۱۲ بهمن ماه توزیع شده است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های ویژه استان همدان در تولید محصولات استراتژیک، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تأمین نهاده‌های باکیفیت را عاملی حیاتی برای حفظ امنیت غذایی کشور قلمداد می‌کند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی منطقه، اظهار داشت:

«همدان به دلیل توان تولیدی بالا در محصولات زراعی نظیر گندم، جو، سیب‌زمینی و چغندرقند و همچنین محصولات باغی کلیدی مانند انگور و گردو، دارای جایگاه ملی است. علاوه بر این، تولید محصولات خاصی چون زعفران، گشنیز و کلزا، همدان را به یکی از مراکز مهم تأمین امنیت غذایی کشور تبدیل کرده است.»

کیفیت نهاده‌ها، ضامن پایداری تولید

الیاسی تأکید کرد که حفظ این جایگاه مستلزم حمایت دقیق و مستمر از کشاورزان است:

«تغذیه بهینه گیاه با نهاده‌های باکیفیت، اساس پایداری این جایگاه استراتژیک محسوب می‌شود. لذا، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تأمین این نهاده‌ها را با حساسیت بالا دنبال می‌کند تا با جلوگیری از ورود کودهای بی‌کیفیت و تقلبی، زنجیره تولید را ایمن سازد.»

آمار تفکیکی توزیع تا نیمه بهمن ماه

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در پایان به آمار تفکیکی توزیع کودهای اصلی در ۱۰ ماهه نخست سال اشاره کرد که نشان‌دهنده تمرکز بر توازن تغذیه گیاهی است:

  • کود ازت: توزیع بیش از ۹۲,۰۰۰ تن

  • کود فسفات: توزیع ۵,۴۰۰ تن

  • کود پتاس: توزیع ۵,۸۰۰ تن

الیاسی گفت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در مجموع، توزیع بیش از ۱۰۳,۲۰۰ تن از این سه گروه اصلی کود را به صورت یارانه‌ای برای کشاورزان استان همدان محقق کرد.