به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان:
بهروز الیاسی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان از توزیع ۲ هزار و ۲۰۰ تن کود کشاورزی ازته در شهرستان اسدآباد طی چهار ماهه نخست سال جاری خبر داد.
وی با اشاره به جایگاه مهم اسدآباد در تولید محصولات زراعی استان اظهار کرد: این شهرستان بهواسطه برخورداری از اراضی حاصلخیز، یکی از قطبهای تولید گندم، جو، چغندرقند، سیبزمینی و انواع حبوبات در استان همدان به شمار میرود و تامین بهموقع کود کشاورزی نقش مؤثری در افزایش عملکرد و ارتقای کیفیت این محصولات دارد.
الیاسی افزود: کود کشاورزی ازته مورد نیاز کشاورزان از طریق 11 کارگزار و عامل فروش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در شهرستان اسدآباد تامین و توزیع شده است تا کشاورزان بتوانند در نزدیکترین فاصله ممکن و در زمان مناسب از این نهاده راهبردی استفاده کنند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان در پایان تأکید کرد: تامین و توزیع مستمر کود کشاورزی در شهرستانهای استان با هدف حمایت از تولید، افزایش بهرهوری مزارع و تحقق امنیت غذایی کشور با جدیت ادامه دارد.
