برنامه ریزی برای توزیع کود کشاورزی یارانه ای درسطح۲۴۳ هکتار باغات سیب گلستان


تاریخ ارسال :

۲۶ مرداد ۱۴۰۵

برنامه ریزی برای توزیع کود کشاورزی یارانه ای درسطح۲۴۳ هکتار باغات سیب گلستان


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛

مجید محمدی  مدیر شرکت  خدمات  حمایتی  کشاورزی  استان  گلستان گفت: در گلستان ۳۸۰ هکتار باغ بارده محصول سیب  وجود دارد. این مقام مسئول گفت: سیب در گروه میوه‌های سردسیری تا معتدل قرار گرفته است و عمدتا در مناطق معتدل و سرد شهرستان‌های گرگان مینودشت، رامیان و آزادشهر کشت می‌شود.

وی افزود: باغ‌های سیب در گذشته در بسیاری از نقاط استان دیده می‌شد، اما با تغییر شرایط اقلیمی و گرم شدن نسبی هوا سطح کشت کاهش و عمده باغ‌های این محصول به مناطق مرتفع و سردسیر منتقل شده است. وی اظهارکرد: برای توسعه کشت باغ سیب در استان‌و استفاده به موقع کود، حمایت های لازم ازسوی این شرکت انجام شده است.

محمدی با اشاره به توزیع کود. برای باغات سیب استان گلستان گفت: درچهار ماه سال جاری، مقدار ۱۰ تن کود اوره در اختیار باغداران سیب قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: تاکنون بر اساس موجودی کود در انبار کارگزاری ها در اختیار.باغداران قرار می گرفت ولی برای اولین بار در سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۹۳ کود، بر اساسی الگوی کشت به ازای هر هکتار ۱۵۰ کیلوگرم ازت و ۱۵۰ کیاوگرم‌‌پتاس در سامانه کنترل و پایش مواد کودی برای باغداران بارگزاری شده بود .

وی تاکید کرد: برای سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴،براساس برنامه الگو ی کشت در سطح۲۴۳ هکتار برای باغداران سیب تعریف شده بود . که باغداران کشت این محصول می توانند کود مورد نیاز ازته وپتاسه را به ازای هر درخت با توجه به آزمایش خاک استفاده نمایند. محمدی از باغداران خواست با مراجعه به مراکز توزیع این شرکت ، کود مورد نیاز خود را تهیه و از مصرف کود های غیر استاندارد خود داری نمایند .