تغییر و اصلاح الگوهای کشت در شهرستان آران و بیدگل استان اصفهان


تاریخ ارسال :

۲۵ خرداد ۱۳۹۹

تغییر و اصلاح الگوهای کشت در شهرستان آران و بیدگل استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان



مدیر استان اقای فریدون صفایی با اشاره به اجرای سامانه آبیاری نوین و تجمیعی در سطح ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان آران و بیدگل در سال گذشته افزود: برنامه‌ریزی در حوزه کشاورزی این شهرستان، ترویج کشت گلخانه‌ای است که تنها راه مقابله با کم‌آبی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی به شمار می‌رود. وی با بیان اینکه ۲۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ۴ هزار هکتار اراضی زیر کشت محصولات سالم و ارگانیک کشاورزی اختصاص یافته گفت: بر برندسازی محصولات مهم کشاورزی شهرستان آران و بیدگل متناسب با اقلیم منطقه نظیر پسته، زعفران و گل محمدی تاکید کرد. وی افزود: سالانه ۳ هزار تن پسته، ۴۰ کیلوگرم زعفران و ۲۰۰ تن گل محمدی از اراضی کشاورزی این شهرستان تولید می‌شود. لازم به ذکر است شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کلیه نیازهای کودی شهرستان را تهیه و در اختیار بهره برداران قرار داده است.