در راستای اجرای طرح سازگاری با کم آبی توسعه کشت گلخانه‌ای در اولویت تولیدات کشاورزی استان اصفهان قرار گرفته است.


تاریخ ارسال :

۳۱ خرداد ۱۳۹۹

در راستای اجرای طرح سازگاری با کم آبی توسعه کشت گلخانه‌ای در اولویت تولیدات کشاورزی استان اصفهان قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان



مدیر استان اقای فریدون صفایی با اشاره به ۷۷ هزار و۳۵۱ هکتار سطح کشت محصولات باغی آبی و دیم در استان اصفهان اظهار داشت: در راستای اجرای طرح سازگاری با کم آبی توسعه کشت گلخانه‌ای در اولویت تولیدات کشاورزی استان اصفهان قرار گرفته است. وی افزود: از مهمترین مزایای کشت‌های گلخانه‌ای می‌توان به تولید خارج از فصل یا مکان طبیعی با افزایش عملکرد در واحد سطح، افزایش راندمان مصرف آب، امکان تولید محصول سالم و اشتغالزایی بالا در واحد سطح اشاره کرد. با اشاره به اینکه سطح زیر کشت محصولات گلخانه‌ای شامل سبزی و صیفی و گل و گیاه زینتی در استان اصفهان معادل یک هزار و ۸۵۶ هکتار است، تصریح کرد: میزان تولید سالیانه سبزی و صیفی گلخانه‌ای استان اصفهان بالغ بر ۲۷۷ هزار و ۷۸۳ تن است که رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است. وی اشاره‌ای به میزان تولید سالانه گل شاخه بریده حدود ۶۹ میلیون شاخه داشت و اضافه کرد: گل‌های نشایی-فصلی با تولید ۴۶ میلیون نشاء رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.