آغاز برداشت جو از مزارع شهرستان برخوار استان اصفهان


تاریخ ارسال :

۴ تير ۱۳۹۹

آغاز برداشت جو از مزارع شهرستان برخوار استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان



مدیر استان اقای فریدون صفایی با بیان اینکه جو محصولی مقاوم به شوری آب و خاک است و نیاز کمی به آب دارد گفت: بیش از ۵۰۰ کشاورز برخواری با روش‌های نوین ابیاری این محصول را در این شهرستان کشت کرده اند. صفایی افزود : پیش بینی می‌شود ۱۰ هزار تن جو به صورت دان و ۳۷ هزارتن به صورت قصیل از مزارع شهرستان برخوار برداشت شود. وی گفت: با توجه به حاصلخیزی خاک این منطقه ارقام نیک، ارمغان، گوهران، به رخ در این منطقه کشت شده که علاوه بر مقاومت به شوری و خشکی ۳۰ درصد عملکرد بیشتری دارد. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی شهرستان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.