توسعه محصولات کشاورزی دارای گواهیGAP ( سالم و استاندارد از نظر سموم باقیمانده) در اصفهان در حال گسترش است.


تاریخ ارسال :

۱۹ مرداد ۱۳۹۹

توسعه محصولات کشاورزی دارای گواهیGAP ( سالم و استاندارد از نظر سموم باقیمانده) در اصفهان در حال گسترش است.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان



مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان اقای فریدون صفایی اعلام نمود با اشاره به تولید چهار محصول گواهی شده (GAP) تحت نظارت دفتر محیط زیست و سلامت محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، اظهار داشت: محصولات گواهی شده (GAP) در فرایندی دقیق تولید می‌شوند و سلامت این محصولات از نظر باقی مانده سموم اعم از نیترات، فلزات سنگین زیر حد استاندارد است. وی افزود: محصولات کشاورزی گواهی شده (GAP) در شهرستان‌های فریدن، فریدونشهر، گلپایگان، شهرضا، اصفهان، بویین میاندشت، سمیرم و چادگان تولید می‌شود. صفایی با اشاره به اینکه در سال گذشته، محصولات کشاورزی گواهی شده (GAP) در ۶ شهرستان تولید می‌شد، تصریح کرد: محصول سیب زمینی در ۹۸.۵ هکتار، پیاز در ۸۷.۵ هکتار و سیب درختی در ۸۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان اصفهان تولید می‌شد که امسال محصول گوجه فرنگی هم به لیست محصولات (GAP) افزوده شده است. وی اضافه کرد: امسال محصول سیب درختی در ۱۳۶ هکتار، پیاز در ۱۱۰ هکتار، سیب زمینی در ۳۳۴ هکتار و گوجه فرنگی در ۲۷ هکتار تحت محصولات کشاورزی گواهی شده (GAP) تولید می‌شود.