میزان تولید زعفران از مزارع استان اصفهان به ۹ هزار کیلوگرم در سال گذشته رسید.


تاریخ ارسال :

۶ مرداد ۱۴۰۰

 میزان تولید زعفران از مزارع استان اصفهان به ۹ هزار کیلوگرم در سال گذشته رسید.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان



مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود این میزان تولید را ۱۲ درصد بیشتر از سال ۱۳۹۸ اعلام کرد و گفت: وسعت زیر کشت زعفران در این استان هزار و ۶۱۴ هکتار و بیشتر این مزارع در شهرستان‌های نطنز، تیران، نجف آباد، برخوار و اصفهان است. صفایی، نیاز آبی زعفران را در مناطق خشک حدود چهار هزار مترمکعب در هکتار برشمرد و افزود: این میزان آب در مناطق غربی استان که بارندگی بیشتری دارند تا سه هزار متر مکعب نیز کاهش می‌یابد. صفایی گفت: در چند سال گذشته کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشت‌های جایگزین و کم آب بَر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کرده‌اند