کاهش رطوبت شلتوک برنج با استفاده از روش هوا خشک در مزارع تولید بذر برنج در گیلان


تاریخ ارسال :

۲۳ مرداد ۱۴۰۰

کاهش رطوبت شلتوک برنج با استفاده از روش هوا خشک در مزارع تولید بذر برنج در گیلان

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،



مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از خشک نمودن بذر پس از خرید شلتوک برنج پیمانکاران  تولید بذر طرف قرارداد شرکت خدمات گیلان خبر داد.

دکتر صالح محمدی با بیان اینکه خشک کردن بذرها که توسط کمباین های مخصوص برداشت برنج با رطوبت بالای 18 درصد صورت میگیرد علاوه بر سیستم های خشک کن الکتریکی دوار که با تنظیم اطلاعات در pc میزان دما و رطوبت را مشخص می کنند با رعایت الزامات حفاظت از جنین و بذری بودن محصول اما مرسوم ترین و پرکاربردترین روش "هوا خشک" نمودن است و باعنایت به مساعد بودن آب و هوا این مهم در حال اجرا می باشد.