بخش کشاورزی در استان در سال‌های اخیر بین ۷۰ تا ۷۵ درصد منابع آب‌های سطحی و زیر زمینی را مصرف کرده است.


تاریخ ارسال :

۱۴ مهر ۱۴۰۰

بخش کشاورزی در استان در سال‌های اخیر بین ۷۰ تا ۷۵ درصد منابع آب‌های سطحی و زیر زمینی را مصرف کرده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان



مدیر استان اقای فریدون صفایی اعلام نمود آمار مصرف آب در بخش کشاورزی به وسیله آب منطقه ای و با کسر میزان مصرف در بخش صنعت و شرب محاسبه می‌شود. صفایی تصریح کرد: با فرونشست زمین در سال‌های اخیر و کاهش ۳۵درصدی آب‌های زیر زمینی؛ ۲۸ درصد آب کشت پاییزه و بهاره از منابع سطحی و ۷۲ درصد از منابع زیر زمینی تامین شده است. وی ادامه داد: بر همین اساس یکی از مباحث اصلی بخش کشاورزی تعریف الگوی کشت بر مبنای اقلیم، عوامل تولید، ظرفیت منطقه، مزیت اقتصادی و ملاحظات زیست محیطی است که بر اساس آن انواع محصولات زراعی کشت می‌شود. صفایی با اشاره به اینکه میزان کشت به چرایی و چگونگی الگوی کشت برمی‌گردد، گفت: یک افق پنج ساله برای الگوی کشت در استان اصفهان تعریف شده است