اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان بیان کرد: با توجه به نقش کودهای کشاورزی اوره در تغذیه گیاهی و افزایش عملکرد محصولات کشاورزی،در تاریخ 17 مرداد سال جاری بیش از 100تن کود کشاورزی اوره به تفکیک از مبدا (25 تن کرمانشاه-50تن بندر امام-25 تن عسلویه) در انبار سازمانی آستانه اشرفیه تامین شد.

به گفته این مقام مسئول:  این مقدار کود بر اساس حواله الکترونیکی که از سوی مراکز خدمات جهاد کشاورزی صادر می شود در میان کارگزازان توزیع میگردد.

همتی در پایان گفت: کود اوره به شکل کریستال‌های سفید رنگ دارای نیتروژن بالا است. ترکیبی بی بو و بی رنگ با نقطه ذوب بسیار بالا که همین موضوع سبب شده تا کشاورزان بتوانند بدون احساس خطر از انفجار و اشتعال آن را ذخیره سازی کنند. این کود با همه خاک‌ها سازگار است، به ویژه در کشورهای آسیایی که در صنعت کشاورزی فعالیت زیادی دارند.