اخبار

به گزارش  روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان  گیلان؛

حسن همتی اظهار کرد: در تمام محدودیت هایی که برای ارتقاء کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی وجود دارد، حفظ برند شرکت واهمیت مبارزه باآفات و بیماری ها امری بسیار مهم است.

وی افزود: این شرکت به منظور حرکت در راستای تولید حداکثری و توجه جدی به مسائل زراعی و فنی و جلب رضایت مندی و توجه به توقعات کشاورزان، تاکنون اقدامات خوبی را درزمبنه سموم شیمیایی انجام داده است.

همتی بیان کرد: در سال ۱۴۰۳، مقدار112 هزار و330 لیتر سموم دفع آفات نباتی شامل قارچ کش ها و علف کش ها توزیع نموده است که این رقم در سال۱۴۰۲,،. مقدار56 هزار و 500 لیتربوده است.
وی ادامه داد: سموم شرکت خدمات حمایتی با کیفیت بالا وقیمت مناسب توزیع می شود که به دلیل بالا بودن کیفیت آن کشاورزان با مشاهده برند شرکت با اطمینان کامل سموم را خریداری می کنند. لذا ضمن تشکر از مسئولین محترم مجتمع شیمیایی آبیک این شرکت ، که ما توا نستیم به عملکرد کمی و کیفی مناسب در این بخش دست یابیم.
همتی گفت: در سال جاری نیز بخشی از سموم مورد نیاز کشاورزان و باغداران شامل ‌حشره کش، کنه کش، «کارتاب یا پادان۴ درصد و ریجنت یا فیبرونیل» با شرایط فروش اعتباری در انبار مجتمع شیمیایی آبیک این شرکت موجود می باشد.
به گفته وی فروش سم، از طریق فروشگاههای مجاز سموم ‌که دارای پروانه فعالیت از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و کد شناسه یکتا در سامانه مانیتورینگ سازمان حفظ نباتات کشور ‌می باشند انجام می گیرد.