اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان،

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان گفت:میزان 255 تن کودهای کشاورزی ازت و فسفات، از ابتدای سال جاری لغایت یازدهم اردیبهشت،به کشاورزان و بهره برداران شهرستان رابر تحویل شده است.

محمدمحسن قاسمی افزود: کودهای کشاورزی به صورت یارانه ای با قیمت های مصوب و تحت نظارت کامل این مدیریت،با صدور حواله الکترونیک برای کشاورزان تامین می شود.

قاسمی ادامه داد : کودهای توزیعی براساس دستورالعمل های صادره و زیر نظر کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها و بر مبنای نیازهای کودی هر محصول، توسط کارگزاران مستقر در 17 شهرستان به کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی تامین و توزیع می گردد.

وی با اطمینان کامل به کشاورزان، بیان کرد: تمامی کودهای تحویل شده به کشاورزان توسط کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، دارای استاندارد و کیفیت بالا بوده و تاییدیه آزمایشگاه را نیز دارند.