اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان گفت : در دوماهه ی اول سال 1404 مقدار بیش از 698 تن کود میان باغداران کیوی در سطح استان به تفکیک بیش از(390 تن ازت ،308 تن پتاس) جهت بهره برداری و کیفیت بیشتر محصولات در باغداران کیوی استان توزیع شده است.

به گفته این مقام مسئول:  درختان کیوی نیز مانند سایر درختان میوه جهت رشد مناسب و داشتن میوه با کیفیت به یک برنامه کود دهی مناسب نیاز دارند و چنانچه یکسری از املاح و مواد مغذی برای آنها فراهم نگردد رشد درختان متوقف می گردد و سبب محصول دهی نامناسب می شوند.

همتی  در پایان با بیان این که استان گیلان دارای 16 شهرستان دارای کارگزاری فعال شامل کارگزاران بخش خصوصی و تعاونی های روستایی به تعداد (رشت:36 -املش:5-لاهیجان:21-لنگرود:11-رودسر:20-فومن:11-صومعه سرا:19-تالش:15-آستارا:6-رودبار:8-انزلی:15-ماسال:6-رضوانشهر:5-شفت:10-سیاهکل:5-آستانه:13) عدد بوده که این مقدار کود کشاورزی از طریق شبکه کارگزاری توسط این کارگزاری ها بین کشاورز و باغدار کیوی توزیع گردیده است.