اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

در ۱۰ ماه نخست سال جاری، ۱۱۲ تن کود سوپر فسفات تریپل در شهرستان کوار توزیع شده است. حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، این اقدام را بخشی از برنامهٔ تقویت ریشه و افزایش عملکرد در مزارع غلات و باغات منطقه خواند.

وی توضیح داد که سوپر فسفات تریپل به‌دلیل خلوص بالا و عدم حضور ناخالصی، برای خاک‌های آهکی که در بخش‌هایی از کوار یافت می‌شوند، گزینه‌ای ایده‌آل است. فسفر در خاک‌های آهکی به‌سرعت ثابت می‌شود. از این رو، مصرف آن در عمق و به‌صورت محلول، حیاتی است.
 
ابراهیمی‌زاده افزود که این کود عمدتاً برای کشت‌های پاییزه و بهاره گندم، جو و ذرت توزیع شده و بخشی نیز به باغداران انگور اختصاص یافته است.
 
در کوار، ما دیگر فقط به حجم تولید نگاه نمی‌کنیم، بلکه به کیفیت و پایداری آن توجه داریم.
 
در پایان، وی گفت که کارشناسان جهاد کشاورزی منطقه در حال آموزش روش‌های کوددهی هوشمند به کشاورزان هستند.