اخبار

به گزارش  روابط عمومی  شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ؛
مجید محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان  از توزیع مقدار98 تن انواع کود کشاورزی یارانه ای از طریق سامانه کنترل و پایش و کنترل مواد کودی دردی ماهه سال جاری برای کشاورزن شهرستان کردکوی خبرداد که از این حواله صادر شده ،96 تن تحویل کشاورز گردیده است.
 محمدی اظهار کرد :زیرکشت بردن  اراضی شهرستان کردکوی به کشت کلزا ، با شرایط اقلیمی جدید می‌تواند علاوه بر رونق کشاورزی با جهش تولیدی که رخ خواهد داد به بهبود درآمد، معیشت و اشتغال پایدار بهره‌برداران، رفع محرومیت‌ و توسعه این استان و مهمتر از همه امنیت غذایی کشور کمک کند.
وی  افزود: توزیع گسترده کود، با هماهنگی جهاد کشاورزی شهرستان  مربوطه و شبکه‌های توزیع مجاز این شرکت انجام شده است. هدف اصلی ما، دسترسی آسان کشاورزان به کودهای با کیفیت و استاندارد مورد نیازشان است تا ضمن کاهش هزینه‌های تولید، بهره‌وری زمین‌های کشاورزی افزایش یابد.