اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان:

 بهروز الیاسی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، اظهار کرد: در مردادماه سال جاری، یک‌هزار و ۸۶۵ تن کود کشاورزی اوره  از پتروشیمی پردیس برای استان همدان بارگیری و ارسال شده است.

الیاسی با اشاره به نقش تولیدکنندگان داخلی در تامین نهاده‌های مورد نیاز بخش کشاورزی افزود: استمرار تولید داخلی کود کشاورزی، پشتوانه مهمی برای تداوم فعالیت در مزارع و باغات است و امکان برنامه‌ریزی مناسب برای تامین نیاز کشاورزان را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: بارگیری و ارسال منظم کود کشاورزی از مراکز تولید داخلی به استان، زمینه دسترسی به‌موقع بهره‌برداران به نهاده مورد نیاز را فراهم می‌سازد و به استمرار عملیات تولید محصولات کشاورزی کمک می‌کند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: حمایت از تولید داخلی تنها به تامین نهاده محدود نمی‌شود؛ بلکه با تقویت زنجیره تامین، از تولیدکننده داخلی تا مزرعه، می‌توان زمینه استمرار تولید محصولات کشاورزی داخلی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی را فراهم کرد.