اغاز برداشت جو در شهرستان خور و بیابانک استان اصفهان

برداشت جو از 600 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان خوروبیابانک آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود ریحان ، یوسف ، گوهران و بومی را از ارقام جوی کشت شده در شهرستان خور و بیابانک دانست و گفت : آب و خاک شوری این شهرستان باعث شده عملکرد محصول جو در مقایسه با گندم بیشتر باشد. صفایی افزود : برداشت جو در شهرستان خوروبیابانک تا نیمه اردیبهشت ادامه دارد. به گفته وی متوسط برداشت جو در این شهرستان سه و نیم تن در هکتار است و پیش بینی می شود بیش از 2 هزار تن محصول برداشت شود. شهرستان خوروبیابانک 2 هزار و 800 هکتار زمین و باغ کشاورزی دارد.

نظرات
شما نیز نظر خود را در رابطه با این خبر بنویسید