به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛
مجید محمدی سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستاناظهار کرد: سهمیه کود یارانهای استان، ۵ درصد سهمیه کل کشور بوده که در تلاش هستیم این رقم در سال زراعی به هشت درصد و در سال آینده به ۱۰ درصد افزایش یابد.سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان افزود: در سال گذشته بیش از ۱۲۵ هزار هزارتن کود ازت، فسفات و پتاسه تأمین و توزیع شد که از برنامه ابلاغی ۱۵۷ هزار تن، شامل ۷۰ درصد کود ازت به مقدار ۸۲ هزار و ۴۹ تن، ۸۶ درصد کود به بیش از ۲۲ هزارو ۲۸۷ تن و ۱۵۱ درصد به مقدار ۲۱ هزار و ۲۰۶ تن بوده است.
وی گفت: با شروع سال جدید با تحقق شعار مقام معظم رهبری« سرمایهگذاری برای تولید» که کشاورزان سرمایههای این کشور هستند که تاکنون توانستیم ۱۵ هزار و ۵۳۰ تن کود اوره برای مصرف سرک از چهار پتروشیمی اوره ساز مرودشت شیراز، رازی، پردیس عسلویه و خراسان تأمین و تحویل بگیریم و در اختیار کشاورزان قرار دهیم.محمدی تصریح کرد: این رقم در سال گذشته، هشت هزارو ۳۶۸ تن بوده است در حال حاضر مقدار دو هزار و ۲۳۷ انواع کود فسفات و هفت هزار و۴۰۷ تن پتاس ذخایر راهبُردی انبارهای استان است.وی عنوان کرد: پیشنهاد شده سهمیه کود سال جاری از ۱۵۷ هزار تن افزایش یابد و همه تلاشها براین است که این سهمیه برای همه رقم معین کودی اختصاص یابد.
محمدی با بیان این که باتوجهبه اینکه شروع کشت بهاره از ۱۵ اردیبهشت است گفت: هم اکنون نگرانی کشاورزان برای خرید الکترونیکی کود از طریق سامانه پایش مواد کودی بر طرف شده است و بیش از بیش از۱۰ هزارتن انواع کود ازت، فسفات و پتاس در انبارهای این شرکت ذخیرهسازی شده است. سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان به کشاورزان توصیه کرد؛ حتماً سهمیه کود شیمیایی خود را پیگیری و استفاده کنند، چرا که کود شیمیایی باید باکیفیت و بهموقع استفاده شود؛ کارشناسان نیز اعتقاد دارند اگر کود شیمیایی بهموقع و باکیفیت استفاده شود، حداقل ۳۰ درصد افزایش تولید صورت می گیرد.
https://farsnews.ir/Parisa_masoudi/1745736636640819759