اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی جنوب کرمان(جیرفت)،

محمد شریفی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی جنوب استان کرمان، از فروش میزان5300 تن کود اوره در منطقه جنوب کرمان در دی ماه سال جاری خبر داد.

وی گفت: این محموله کود با هدف تسهیل دسترسی کشاورزان به نهاده‌های ضروری در فصل کاشت، به منظور توزیع نهایی بین کشاورزان ،  به انبارهای کارگزاران مجاز در حال تحویل میباشد .

شریفی تاکید کرد که تامین به‌موقع نهاده‌های کشاورزی، به‌ویژه در فصل کاشت ،نقشی حیاتی در موفقیت عملیات‌های زراعی ایفا می‌کند.

به گفته وی کود اوره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین منابع تامین نیتروژن برای گیاهان، نقش تعیین‌کننده‌ای در رشد سالم محصولاتی مانند گندم، جو و سایر محصولات زراعی دارد و تأمین به‌موقع آن مستقیماً برعملکرد و کیفیت محصول نهایی تأثیر می‌گذارد.

شریفی همچنین افزود: این اقدام در چارچوب سیاست‌های کلان حمایتی دولت و سازمان جهاد کشاورزی برای کاهش بار هزینه‌های تولید و افزایش رقابت‌پذیری کشاورزان در سطح منطقه در حال انجام است،

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی جنوب استان کرمان در پایان اعلام کرد :نظارت مستمر بر فرآیند توزیع و جلوگیری از هرگونه انحراف در توزیع کود، اولویت شماره یک این شرکت در راستای پاسخگویی به نیازهای واقعی کشاورزان است.