اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از توزیع ۸۸۲ تن کود شیمیایی بین کارگزاران شهرستان رضوانشهر در سال زراعی جاری خبر داد.

حسن همتی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان، با بیان این مطلب گفت: «در همین بازه زمانی، بالغ بر ۷۱۰ تن کود شامل بیش از ۳۲۷ تن کود ازت، ۴۳ تن فسفات و ۳۴۰ تن کود پتاس به دست کشاورزان شهرستان رضوانشهر رسیده است تا زمینه افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات زراعی در این منطقه فراهم شود.»

همتی با اشاره به اهمیت تأمین کود شیمیایی گفت: «استفاده به‌موقع و مناسب از کودهای ازت، فسفات و پتاس می‌تواند نقش کلیدی در افزایش عملکرد مزارع و باغات داشته باشد. کود ازت موجب رشد سریع و افزایش سبزینه گیاهان می‌شود و به ویژه در محصولات غله‌ای و سبزیجات رضوانشهر، باعث افزایش وزن و تعداد دانه‌ها و برگ‌ها می‌شود.»

وی افزود: «کود فسفات نیز با تقویت ریشه‌ها و افزایش مقاومت گیاهان در برابر تنش‌های محیطی، به بهبود جذب عناصر غذایی و افزایش کیفیت محصول کمک می‌کند. این ماده مغذی نقش ویژه‌ای در گل‌دهی و میوه‌دهی در باغات میوه شهرستان دارد و باعث افزایش بازدهی محصول می‌شود.»

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان درباره کود پتاس توضیح داد: «پتاسیم برای تقویت ساقه‌ها، افزایش مقاومت گیاهان در برابر بیماری‌ها و شرایط نامساعد محیطی و همچنین بهبود کیفیت میوه و سبزیجات اهمیت دارد. استفاده از کود پتاس در مزارع شهرستان رضوانشهر باعث افزایش مقاومت محصولات در برابر تنش‌های خشکی و سرما شده و در نهایت سودآوری کشاورزان را ارتقا می‌دهد.»

همتی در پایان تأکید کرد: «شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان، با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری با کارگزاران محلی، همواره تلاش می‌کند کودهای شیمیایی را به موقع و با کیفیت بالا در اختیار کشاورزان قرار دهد تا علاوه بر افزایش تولید، امنیت غذایی منطقه نیز تضمین شود.»