اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی جنوب استان کرمان(جیرفت)،

محمد شریفی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی جنوب استان کرمان از تامین بیش از 800 تن کود کشاورزی ازت  برای انبار کارگزاران منطقه از تاریخ بیست و هفتم مرداد لغایت یازدهم شهریور 1404خبر داد.

شریفی اظهار داشت:این میزان کود پس از تأمین، در اختیار کارگزاران قرار گرفت تا با هدف افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی، در کوتاه‌ترین زمان به مصرف‌کنندگان نهایی برسد.

وی افزود: برنامه‌ریزی  برای تأمین کودهای یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان در سال زراعی جاری ادامه دارد و تمامی تلاش‌ها بر این اساس است که کودهای یارانه ای مورد نیاز بهره‌برداران بدون وقفه و کمبود در اختیار آنان قرار گیرد.

شریفی گفت:کود ازت یکی از مهم‌ترین نهاده‌های کشاورزی برای افزایش کیفیت و کمیت محصولات است و مصرف آن نقش مهمی در تقویت خاک، رشد مطلوب گیاهان و افزایش تولید در بخش زراعت و باغبانی ایفا می‌کند.

اخبار برگزیده