اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی، مدیر این شرکت در استان، از تأمین و توزیع ۴۹۳۸ تن انواع کودهای شیمیایی ازت، فسفات و پتاس تا پایان مردادماه سال جاری در انبار نهاده‌های کشاورزی شهرستان آستانه اشرفیه خبر داد.

وی با اشاره به نقش مهم این نهاده‌ها در بهبود عملکرد محصولات کشاورزی افزود: "این مقدار کود با هدف تأمین به‌موقع نیاز بهره‌برداران و کشاورزان منطقه تأمین و در اختیار شبکه توزیع قرار گرفته است تا زمینه افزایش بهره‌وری و ارتقاء تولید محصولات کشاورزی فراهم شود."

همتی همچنین با تأکید بر اهمیت مصرف اصولی کودهای شیمیایی اظهار داشت: "کودهای ازته، فسفاته و پتاسه نقش کلیدی در رشد متعادل گیاه، تقویت سیستم ریشه، افزایش مقاومت گیاه در برابر آفات و تنش‌های محیطی و در نهایت بهبود کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی دارند."

وی در پایان افزود: "مصرف هدفمند و کارشناسی‌شده کودهای شیمیایی، ضمن حفظ سلامت خاک، موجب پایداری تولید و امنیت غذایی در منطقه خواهد شد."

اخبار برگزیده