اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،
حسن همتی، مدیر این شرکت در استان، از تأمین و توزیع ۲۲۰۰ تن کود پتاس تا پایان مردادماه سال جاری در انبار نهاده‌های کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه خبر داد.

وی با بیان اینکه این میزان کود پتاس در راستای تأمین به‌موقع و پایدار نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان منطقه فراهم شده است، افزود: توزیع این نهاده با هماهنگی و نظارت کامل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه انجام گرفته تا کشاورزان بتوانند بدون وقفه و در زمان مناسب نسبت به مصرف آن اقدام کنند.

همتی با تأکید بر اهمیت تغذیه متعادل گیاه در افزایش بهره‌وری و کیفیت محصولات کشاورزی گفت: کود پتاس یکی از مهم‌ترین کودهای مصرفی در اراضی کشاورزی است که نقش بسزایی در افزایش مقاومت گیاه به تنش‌های محیطی، بهبود کیفیت میوه، افزایش وزن دانه، و بهبود عملکرد نهایی محصول دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان با همکاری شبکه توزیع، آماده تأمین نیاز کشاورزان به کود پتاس و سایر نهاده‌های کشاورزی است تا زمینه‌ساز ارتقاء کمی و کیفی تولیدات کشاورزی استان باشد.

 

اخبار برگزیده