اخبار
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ؛
مجید محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان از توزیع مقدار۲۰۸ تن انواع کود کشاورزی یارانه ای از طریق سامانه پایش و کنترل مواد کودی درمهر ماهه سال جاری برای کشاورزن جو کارشهرستان گنبد کاووس خبرداد که از این مقدار توزیع شده ،۱۹۸ تن تحویل کشاورز گردیده است.
محمدی نیاز آبی جو را نسبت به گندم کمتر عنوان کرد افزود: همچنین این محصول در مناطق اراضی دیم شهرستان گنبد با خاک دارای حاصلخیزی کمتر و شور نیز قابلیت کشت دارد.
اخبار برگزیده
- پیام تبریک مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بمناسبت ولادت با سعادت حضرت بقیه الله الاعظم (عج)
- پیام مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بمناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی
- معارفه و تودیع مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان لرستان
- پیام تبریک مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بمناسبت های ماه مبارک شعبان
- برگزاری جلسه هم اندیشی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با مسئولین حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان ها و شرکت های تابعه وزارت جهاد کشاورزی
- تقدیر از عملکرد شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در استان های آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد و همدان