اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

توزیع کود شیمیایی در آذر ماه سال جاری در این استان با هدف تأمین نیاز کشاورزان و ارتقای بهره‌وری محصولات کشاورزی انجام شد.

حسن همتی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان، در گفت‌وگو با روابط عمومی اظهار داشت: «در آذر ماه سال جاری، بالغ بر ۱۰۹۲۳ تن انواع کود شیمیایی برای کارگزاران استان گیلان توزیع شده است و در همین بازه زمانی، حدود ۹۶۰۶ تن کود شامل ۶۱۸۱ تن کود ازت، ۴۶۳ تن کود فسفات و ۲۹۶۱ تن کود پتاس به دست کشاورزان این شهرستان رسیده است.»

وی افزود: «توزیع به موقع این کودها، نقش مهمی در بهبود کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی دارد و کشاورزان می‌توانند با استفاده مناسب از این کودها، عملکرد مزرعه خود را به شکل چشمگیری افزایش دهند.»

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان در ادامه به مزایای هر نوع کود پرداخت و گفت: «کود ازت به دلیل تأمین نیتروژن مورد نیاز گیاهان، رشد و توسعه سریع برگ‌ها و ساقه‌ها را افزایش می‌دهد و باعث افزایش محصول نهایی در گندم، برنج و سایر محصولات زراعی می‌شود. کود فسفات با تأمین فسفر، باعث تقویت ریشه‌ها، افزایش مقاومت گیاهان در برابر تنش‌ها و بهبود کیفیت دانه‌ها و میوه‌ها می‌گردد و نقش بسیار مهمی در فرآیندهای فتوسنتزی و تولید انرژی گیاهی دارد. همچنین کود پتاس با تأمین پتاسیم مورد نیاز گیاهان، مقاومت گیاه را در برابر بیماری‌ها و شرایط محیطی نامساعد افزایش داده و موجب بهبود کیفیت میوه‌ها، سبزیجات و سایر محصولات کشاورزی می‌شود.»

همتی تأکید کرد: «توزیع به موقع و متوازن این سه نوع کود شیمیایی در شهرستان‌های استان، بخشی از برنامه‌های ما برای حمایت از کشاورزان و ارتقای بهره‌وری کشاورزی پایدار در گیلان است و امیدواریم با ادامه این روند، رضایت کامل کشاورزان و افزایش تولید محصولات کشاورزی محقق شود.»

وی در پایان گفت: «شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان آماده همکاری و ارائه مشاوره فنی به کشاورزان عزیز در خصوص استفاده بهینه از کودها است تا ضمن کاهش هزینه‌های تولید، بهره‌وری مزارع نیز افزایش یابد.»