اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان،

بهروز الیاسی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، با اشاره به نقش پتروشیمی‌های داخلی در تأمین نهاده‌های کشاورزی گفت: «از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، پتروشیمی‌های شیراز، لردگان، رازی، مسجدسلیمان، کرمانشاه و پردیس در مجموع ۸۷۲۰۰ تن کود اوره به استان همدان تحویل داده‌اند. این میزان تأمین، بخش عمده‌ای از نیاز کشاورزان استان را پوشش داده و رکوردی قابل توجه در تأمین کود اوره محسوب می‌شود.»

وی افزود: «اتکا به ظرفیت تولید داخلی علاوه بر کاهش وابستگی به واردات، موجب تقویت صنایع ملی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی شده است. این روند نشان‌دهنده عزم جدی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در پشتیبانی از بخش کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی استان است.»

الیاسی با اشاره به مدیریت حمل‌ونقل کودها اظهار داشت: «با اجرای طرح حمل مستقیم از مبادی تولید به مقصد کارگزار، علاوه بر صرفه‌جویی در وقت و هزینه، دسترسی سریع‌تر کشاورزان به نهاده‌های مورد نیاز فراهم شده است. این روش توانسته هزینه‌های انبارداری و حمل‌ونقل را به شکل چشمگیری کاهش دهد.»

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: «کیفیت کودهای توزیع‌شده تحت نظارت دقیق تیم‌های رصد و پایش قرار دارد و آزمایش‌های کنترل کیفی در مبدا و مقصد انجام می‌شود تا از ورود کودهای تقلبی و بی‌کیفیت به چرخه کشاورزی جلوگیری شود. این موفقیت علاوه بر افزایش بهره‌وری اراضی، زمینه‌ساز توسعه پایدار و ارتقای جایگاه کشاورزی استان خواهد بود.»