اخبار

به گزارش  روابط عمومی  شرکت خدمات حمایتی کشاورزی  استان گلستان ؛

مجید محمدی مدیر شرکت  خدمات حمایتی  کشاورزی استان گلستان گفت: در استان گلستان ، بیش از ۲ هزار هکتار باغ آلو دارد. که بیشتر باغ‌های آلو در شهرستان‌های رامیان، بندرگز، کردکوی و گرگان وجود دارد و برداشت این میوه تا شهریور ادامه خواهد داشت
محمدی اظهار کرد : برای توسعه کشت باغ آلو در استان‌ و استفاده به موقع کود، حمایت های لازم از سوی این شرکت انجام شده است. در سه ماهه سال ۱۴۰۵، مقدار ۴۱ تن کود ازت، فسفات و پتاس در اختیار باغداران آلو قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: براساس برنامه الگو ی کشت، کود مورد نیاز به ازای هر هکتار ۱۵۰ کیلو گرم ازت و ۱۵۰ کیلوگرم پتاس در سطح ۱۸۵۰ هکتار برای باغداران آلو در سامانه کنترل و پایش مواد کودی تعریف شده است که باغداران کشت این محصول می توانند استفاده ازاین کود ها ،به ازای هر درخت با توجه به آزمایش خاک استفاده نمایند.
این شرکت با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان های استان و شبکه کارگزاری‌های مجاز، تلاش کرده است تا فرآیند صدور حواله و توزیع کود برای باغات آلو با شفافیت، سرعت و دقت انجام شود تا کشاورزان بدون دغدغه بتوانند نهاده‌های مورد نیاز خود را دریافت کنند. این اقدام موجب کاهش هزینه‌های تولید و حمایت عملی از باغداران زحمتکش خواهد شد .