اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان:

 بهروز الیاسی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، از تداوم تامین کود اوره مورد نیاز کشاورزان استان خبر داد.

وی گفت: در راستای استمرار روند تامین نهاده‌های مورد نیاز بخش کشاورزی، روزانه حدود ۲۰۰ تن کود اوره از پتروشیمی های مرودشت، عسلویه و کرمانشاه به مقصد استان همدان ارسال می‌شود.

الیاسی افزود: محموله‌های کودی وارده به استان، بر اساس سهمیه‌ بندی ابلاغی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، در اختیار شهرستان‌های مختلف قرار می‌گیرد تا نیاز بهره‌برداران متناسب با سطح زیرکشت و الگوی کشت هر منطقه پاسخ داده شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با اشاره به نقش کود اوره در مراحل مختلف رشد محصولات کشاورزی، گفت: برنامه تامین و توزیع این نهاده با هدف ایجاد تداوم دسترسی کشاورزان به کود مورد نیاز و حمایت از پایداری تولید در استان دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: توزیع کود کشاورزی در شهرستان‌ها بر اساس برنامه و سهمیه ابلاغی انجام می‌شود و شبکه کارگزاری‌های شرکت نیز وظیفه توزیع نهاده به بهره‌برداران را در نزدیکترین فاصله ممکن به کشاورز بر عهده دارد.