اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛

مجید محمدی مدیر شرکت  خدمات حمایتی  کشاورزی استان گلستان گفت: برای توسعه کشت باغ هلو در استان‌و استفاده به موقع کود، حمایت های لازم ازسوی این شرکت انجام شده است.

وی با اشاره به آمار توزیع کود برای باغات هلو گفت :درچهار ماه سال جاری، مقدار۱۴۶ تن کود ازت در اختیار باغداران هلو قرار گرفته است.

و خاطر نشان کرد :تا این مدت ،‌کودیارانه ای بر اساس موجودی در انبار کارگزاری ها در اختیار. باغداران قرار می گرفت ولی برای اولین بار کودیارانه ای در سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۳ بر اساسی الگوی کشت به ازای هر هکتار «۱۵۰ کیلوگرم ازت و ۱۵۰ کیاوگرم‌‌ پتاس »در سامانه کنترل و پایش مواد کودی برای باغداران بارگزاری شده بود .

در ادامه افزود: برای سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴،براساس برنامه الگو ی کشت انقباضی در سطح ۴۹۳۲ هکتار برای باغداران هلو تعریف شده است که باغداران کشت این محصول می توانند به ازای هر درخت با توجه به آزمایش خاک استفاده نمایند.

محمدی با تأکید بر اهمیت مدیریت بهینه مصرف کودهای شیمیایی در باغات هلو بیان کرد: «توزیع متوازن کودهای ازت، فسفات و پتاس،در باغات هلو نه تنها موجب افزایش تولید محصول می‌شود، بلکه سلامت خاک و محیط زیست را نیز حفظ می‌کند. باغداران هلو با استفاده صحیح از این کودها،می‌توانند محصول خوب و اقتصادی تولید کنند و در کنار آن، از کاهش ضایعات و حفظ بهره‌وری خاک نیز مطمئن باشند.