اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، با اعلام این خبر اظهار کرد: تأمین و ارسال نهاده‌های کشاورزی به سایر استان‌ها، بخشی از برنامه‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس در راستای پشتیبانی از بخش کشاورزی و تقویت زنجیره تأمین کود در کشور است.

وی افزود: طی شش‌ماه نخست سال جاری، مجموعاً ۳ هزار و ۲۷۵ تن کود اوره از فارس به استان هرمزگان ارسال شد تا بخشی از نیاز کودی این استان از طریق ظرفیت‌های تأمین و توزیع موجود در استان فارس پشتیبانی شود.

ابراهیمی‌زاده با اشاره به اهمیت کود اوره در تغذیه محصولات کشاورزی بیان کرد: اوره یکی از منابع مهم تأمین نیتروژن مورد نیاز گیاهان است و این عنصر در فرآیندهای مختلف رشد و نمو گیاه، از جمله توسعه اندام‌های رویشی و شکل‌گیری عملکرد محصول، نقش اساسی دارد. تأمین به‌موقع این نهاده و مصرف اصولی آن متناسب با نیاز محصول و شرایط خاک، از عوامل مؤثر در مدیریت تغذیه گیاه محسوب می‌شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس ادامه داد: ارسال نهاده‌های کشاورزی به سایر استان‌ها مستلزم هماهنگی مناسب در مراحل تأمین، بارگیری و حمل است و شرکت تلاش می‌کند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، روند جابه‌جایی کودهای کشاورزی را به‌صورت منظم و برنامه‌ریزی‌شده دنبال کند.

وی خاطرنشان کرد: استمرار جریان تأمین و جابه‌جایی نهاده‌ها میان استان‌ها، امکان پاسخ‌گویی بهتر به نیاز مناطق مختلف و دسترسی شبکه توزیع به کودهای مورد نیاز در مقاطع مختلف فصل زراعی را فراهم می‌کند.

ابراهیمی‌زاده با تأکید بر نقش استان فارس در پشتیبانی از شبکه تأمین نهاده‌های کشاورزی کشور گفت: ظرفیت‌های موجود در بخش تأمین، ذخیره‌سازی و حمل نهاده‌ها این امکان را فراهم کرده است که علاوه بر پاسخ‌گویی به نیاز بهره‌برداران استان، بخشی از نیاز کودی سایر استان‌ها نیز از طریق این ظرفیت‌ها تأمین و ارسال شود.

وی در پایان اظهار کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس با تداوم برنامه‌ریزی برای تأمین، ذخیره‌سازی و ارسال انواع کودهای کشاورزی، تلاش می‌کند در راستای تقویت زنجیره تأمین نهاده‌ها و حمایت از تولید محصولات کشاورزی در سطح کشور ایفای نقش کند.