به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان البرز : یکی از راهکارهای افزایش تولید روغن خوراکی در کشور و به تبع استان توسعه کشت کلزا می باشد. طبق پیشبینیها در سال زراعی جاری 1۴۲۰ تن کلزا در استان البرز تولید و برداشت خواهد شد. استفاده از ارقام پربازده و هیبرید اصلاح شده داخلی و خارجی و همچنین استفاده به موقع از کودهای کشاورزی تهیه و تدارک شده و تغذیه گیاهی مناسب رسیدن در سال زراعی جاری به ۵۴ درصد رشد را شاهد خواهیم بود.
اخبار
اخبار برگزیده
- پیام تبریک مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بمناسب میلاد حضرت محمّد مصطفی (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)
- مجمع عمومی سالیانه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برگزار شد
- برگزاری مراسم چهلم تشییع رهبر شهید در شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با حضور آیت اله ربانی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی
- پیام مهندس حمید رسولی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به همکاران و کارگزاران بمناسبت گرامیداشت هفته دولت در سال 1405
- روز خبرنگار، یادروز پاسداشت قلم و آگاهی
- مصرف کودهای شیمیائی در ایران کمتر از متوسط جهانی است