به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛
مجید محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان از توزیع مقدار430 تن کود سولفات پتاسیم برای کشاورزان شهرستان کردکوی خبر داد .
وی با اعلام این مطلب افزود :کود سولفات پتاسیم تأمین شده توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از طریق ۸ کارگزار فعال بخش خصوصی در بین کشاورزان و باغداران متقاضی توزیع شده است .
و تاکید کرد :پیش از توسعه تولید داخلی برای تامین کود سولفات پتاسیم، بسیاری از کشاورزان ناچار بودند کود سولفات پتاسیم را با قیمتهای متغیر و گاه نامطمئن از بازار تهیه کنند. این وابستگی، برنامهریزی بلندمدت را دشوار و هزینههای تولید را غیرقابل پیشبینی میکرد.و حضور این شرکت در تامین وتوزیع به موقع این نهاده حیاتی ، این معادله را تغییر داده است. دسترسی پایدار به کود، کاهش نوسانات شدید قیمتی و اطمینان از تأمین در فصلهای حساس کشت، بخشی از پیامدهای مستقیم این تغییر برای کشاورزان بوده است.