اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود این میزان تولید را ۱۲ درصد بیشتر از سال ۱۳۹۸ اعلام کرد و گفت: وسعت زیر کشت زعفران در این استان هزار و ۶۱۴ هکتار و بیشتر این مزارع در شهرستان‌های نطنز، تیران، نجف آباد، برخوار و اصفهان است. صفایی، نیاز آبی زعفران را در مناطق خشک حدود چهار هزار مترمکعب در هکتار برشمرد و افزود: این میزان آب در مناطق غربی استان که بارندگی بیشتری دارند تا سه هزار متر مکعب نیز کاهش می‌یابد. صفایی گفت: در چند سال گذشته کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشت‌های جایگزین و کم آب بَر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کرده‌اند

کلمات کلیدی : تولید زعفران اصفهان
اخبار برگزیده