جزئیات مقاله

فرصت امروز- مترجم: امیر آل علی

کارآفرین ها انجام چه کارهایی را باید از برنامه روزانه خود حذف کنند

آیا تاکنون به اشتباهاتی که کارآفرین ها هر روز مرتکب می شوند فکر کرده اید؟ آیا نبایدهای کارآفرینی را می شناسید؟ بدون شک با توجه به این امر که کارآفرین ها، مهم ترین افراد شرکت محسوب می شوند، بدون شک حتی یک اشتباه کوچک نیز کاملا تاثیرگذار خواهد بود. به همین خاطر بسیار مهم است که سریعا به دنبال رفع آنها باشید. جالب است بدانید که بسیاری از کارآفرین ها حتی از اشتباه بودن چنین اقداماتی، ناآگاه بوده و همین امر باعث می شود تا ضرورتی برای تغییر آن حس نکنند. به همین خاطر آگاهی در این زمینه بسیار مهم است. در همین راستا و در ادامه به بررسی پنج کاری که کارآفرین ها باید از برنامه روزانه خود حذف کنند، خواهیم پرداخت.

1-با زمان وارد جنگ نشوید

نبایدهای کارآفرینی

بسیاری از کارآفرین ها تلاش می کنند تا در یک زمان، بیشترین اقدام ممکن را انجام دهند. اگرچه پرتلاش بودن یک خصلت مثبت محسوب می شود، با این حال توجه داشته باشید که یک برنامه کاری بیش از حد شلوغ، باعث خواهد شد تا تمرکز شما بر روی اولویت ها از بین برود. با نگاهی واقع بینانه به این نکته پی خواهید برد که هیچ دلیلی وجود ندارد که در تلاش برای انجام همه کارها باشید. درواقع تنها کافی است که طبق برنامه ریزی ها گام برداشته و از بیش از حد درگیر کردن خود فاصله بگیرید. فراموش نکنید که شما باید خود را عضوی از تیم شرکت تلقی کنید و تنها بر روی وظایف خود متمرکز بمانید. بدون شک مفهوم تیم تنها زمانی شکل خواهد گرفت که تمامی افراد به خوبی وظایف خود را انجام داده و همکاری مناسبی را داشته باشند. در آخر به خاطر داشته باشید که شما مهم ترین فرد شرکت محسوب می شوید. به همین خاطر بسیار مهم است که به سلامت خود نیز توجه داشته باشید. بدون شک کار بیش از حد، سلامت جسم و روح را با تهدیدی جدی مواجه خواهد ساخت. این امر کیفیت کار شما را نیز با افتی شدید مواجه خواهد کرد.

2-صحبت کردن را تنها حق خود تلقی نکنید

این امر که در تلاش برای کنترل همه چیز باشید، بدون شک یکی از بزرگترین اشتباهاتی است که یک کارآفرین می تواند مرتکب آن شود. فراموش نکنید که شما باید در تلاش برای ایجاد یک جو دوستانه و کارآمد برای شرکت خود باشید. بدون شک محدود کردن افراد، شما را از این هدف دور خواهد ساخت. در این رابطه یکی از الزامی ترین حقوق کارمندان، امکان صحبت کردن و بیان عقاید بدون هیچ گونه ترسی، است. به همین خاطر باید برای ایجاد اطمینان افراد به خود، تلاش کنید. در این رابطه به خاطر داشته باشید که حتی اگر نظرات و صحبت های برخی از کارمندان دارای ارزش کافی نیست، شما نباید آنها را از این حق محروم سازید.

مطلب مرتبط: اگر کارآفرین هستید از انجام این کارهای اشتباه پرهیز کنید

3-مسائل را پیچیده نکنید

شما باید همه چیز را تا حد امکان برای خود و تمامی افراد تیم شرکت ساده کنید. فراموش نکنید که ظاهر پیچیده نیز ذهن را خسته خواهد کرد. علت این امر به این خاطر است که در نگاه اول، مسئله بیش از حد بزرگ و سخت به نظر می رسد. همچنین به خاطر داشته باشید که شما با بیشترین اطلاعات مواجه هستید که برخی از آنها می تواند کاملا ناامیدکننده و تلخ باشد. به همین خاطر باید راهکارهایی را بیابید که به کمک آن قادر به آزادسازی ذهن و کاهش استرس ها باشید. به عنوان نکته پایانی، ذکر این امر بسیار مهم است که باید وقفه های حین انجام کارها را از بین ببرید. برای مثال یک پیام در شبکه اجتماعی نیز می تواند شما را به صورت کامل از تمرکز و جو کار دور سازد. به همین خاطر تا زمانی که یک اقدام به پایان نرسیده است، هیچ گونه استراحت و وقفه ای را برای خود ایجاد نکنید.

4-اجازه ندهید که اتفاقات شما را به فردی دیگر تبدیل کند

هر کارآفرینی باید از یک الگوی رفتاری واحد برخوردار باشد تا کارمندان بتوانند نسبت به آنها اعتماد لازم را پیدا کنند. بدون شک در برخی از روزها ممکن است درگیر اتفاقات ناراحت کننده ای بیفتید، با این حال این امر نباید در نحوه رفتار شما تغییری را حاصل کند. اگرچه این امر سخت خواهد بود، با این حال انتظار می رود که یک کارآفرین موفق، قادر به انجام کارهایی باشد که سایرین قدرت انجام آن را ندارند.

5-خود را درگیر اقدامات کوچک نکنید

شما به عنوان کارآفرین و مدیر یک شرکت، باید به دنبال انجام اقدامات بسیار مهم و ضروری باشید. درواقع هر اقدام کوچکی را باید به کارمندان محول سازید. این امر باعث خواهد شد تا سایر افراد تیم شانس کسب تجربه های جدید و خارج شدن از روزمرگی را داشته باشند که خود به افزایش رضایت آنها منجر خواهد شد. با حذف این اقدامات، شما فضای کافی برای افزایش محدوده عملکردی خود را خواهید داشت.

در آخر به خاطر داشته باشید که همواره با بررسی اقدامات روزمره خود، می توان پی به بسیاری از اشتباهات و کمبودها برده و برای رفع و یا بهبود آنها برنامه ریزی کنید. درواقع موارد معرفی شده، تنها پنج مورد منتخب بوده و ابدا نباید آن را کافی تلقی کنید.

 

روابط عمومی و امور بین الملل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی