به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛
در دوره آموزشی مباحث نوین تکنولوژی و فرآوری بذر که در روز یکشنبه۱۴ اردیبهشت ماه سال۱۴۰۴ با حضور کارشناسان موضوعی مکانیزاسیون ، مدیریت زراعت ، مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان گلستلن، بهره برداران بخش کشاورزی ،کارشناسان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ، شرکت های تولید کننده بذر گندم و جو و با تدریس دکتر پیمان دوامی و مهندس حاجی بنده، مهندس جلال نژاد «مدیر تولید شرکت دانش بنیان آذران بوجار ایرانبان» برگزار شد.
برزنونی استفاده از ادوات و ماشین های مدرن کشاورزی را بهترین راه تولید حداکثری و افزایش بهرهوری برشمرد و افزود: دنیا به سمت کشاورزی مکانیزه حرکت کرده و امیدواریم همه دست اندرکاران برای تحقق این مهم به ما کمک کند.
وی با بیان اینکه کار با ادوات و ماشینآلات سنتی کشاورزی در وضعیت تغییر اقلیم و کاهش منابع آبی کشور فایده چندانی ندارد، افزود: با توجه به گرانی بذر کود و دیگر نهادهها باید با کمک گرفتن از ابزارهای هوشمند از بروز خسارت جلوگیری کرد.
وی عبور از مرحله سنتی تولید ادوات کشاورزی و هوشمندسازی آن را بهترین گام برای افزایش بهره وری کشاورزی بر شمرد.
وخاطر نشان کرد باید ازظرفیت شرکت های دانش بنیان برای هوشمند سازی ادوات وماشین های کشاورزی استفاده کرد.
و تاکید کرد:توصیه ما در حوزه گندم این است که برای کشت از بذر مرغوب، بوجاری، گواهی و ضدعفونی شده استفاده شود و در صورتی که کشاورزان از بذور خودمصرفی استفاده میکنند، توصیه ما این است که این بذور قبل از کشت به منظور حذف علفهای هرز بوجاری شود و همواره بعد از بوجاری نیاز است که بذر با قارچهای مناسب ضدعفونی شود.